YouTube incepe transmisiile in direct prin lansarea YouTube Live

Media_httpimgwallstre_abepz

YouTube a inceput vineri sa implementeze YouTube Live, un nou serviciu de streaming care va permite transmiterea de imagini in direct pe cel mai mare site video din lume. Pentru inceput, compania americana a lansat pagina Youtube.com/live unde poti sa urmaresti evenimente transmise in direct sau sa adaugi evenimente in calendar. pub Planuri Financiare pentru Copii. Fa-ti un plan financiar ING pentru copii si poti merge la JO!

Planul companiei este sa introduca, initial in SUA si apoi in mai multe state, versiunea beta a platformei YouTube Live, permitand partenerilor fideli sa transmita continut in direct. “Scopul este sa permitem catre mii de parteneri sa transmita de pe canalele lor continut, in direct, pe YouTube. Pentru a pastra o calitate buna a transmisiilor, vom introduce aceasta facilitate treptat”, conform oficialilor companiei. Google, compania care detine YouTube, a mai folosit platforma pentru transmisiuni punctuale si in trecut, punctual, in cazul anumitor evenimente precum concerte sau competitii sportive. Diferenta este ca, incepand de saptamana aceasta, anumiti utilizatori vor putea transmite in direct, continuu.

Wall-Street Journal speculeaza ca Google ar putea investi pana la 100 de milioane de dolari in acest proiect. Odata cu implementarea acestui serviciu, YouTube ar putea deveni mult mai competitiv decat orice alt concurent de pe piata, cum sunt Hulu, Amazon sau Netflix. In prezent nu s-a anuntat daca YouTube Live va fi disponibil si pe terminale mobile/tablete dar, cel mai probabil, asa va fi.

No comments yet.

Leave a Comment