Unul dintre cele mai bune seriale paranormale, Fringe, va fi la Pro TV!

Fringe

J.J Abrams, Alex Kurtzman si Roberto Orci, cei din spatele renumitelor “Star Trek”, “Misiune: imposibila III” si “Alias” sunt doar trei nume din echipa ce se afla in spatele productiei, care va fi difuzata si de Pro Tv din 30 septembrie, de luni pana joi de la 23:00.

Superproductia “Fringe ” a fost nominalizata la doua premii Emmy, iar costurile de productie pentru episodul pilot al serialului s-au ridicat la 10 milioane de dolari!

Difuzat in SUA pe 9 septembrie 2008, primul episod a fost urmarit de 9.13 milioane de telespectatori. Publicul a crescut considerabil odata cu cel de-al doilea episod, urmarit de nu mai putin de 13.27 milioane de telespectatori, ceea ce a facut ca Fringe sa se situeze in topul celor mai vizionate programe ale saptamanii.

Pana in luna octombrie a aceluiasi an, serialul obtinea performanta de a deveni cea mai urmarita noua productie in randul publicului cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.

Povestea serialului FRINGE

Un agent special FBI, un genial om de stiinta care si-a petrecut ultimii 17 ani inchis intr-un ospiciu, si fiul sau, aproape la fel de inteligent, formeaza o echipa, pentru a dezvalui misterul din spatele unor evenimente incredibile.

Joshua Jackson este Peter Bishop, fiul extrem de inteligent al omului de stiinta Walter Bishop (John Noble), considerat, pe buna dreptate, un Einstein contemporan.

Carismaticul Joshua a dezvaluit ca a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce o scena de tortura nu a decurs conform planului si a fost grav ranit.

Nici macar nu au folosit secventele, deoarece sangele imi curgea din nas intruna, iar acest lucru nu se potrivea deloc cu scena. Eram imobilizat pe o masa, iar in nas mi-a fost introdusa o sarma de cupru, care avea o protectie de cauciuc. In timpul filmarilor insa, ceva nu a mers cum trebuie si mi-a afectat sinusul. Suna dramatic, dar a fost mai amuzant decat orice altceva” a marturisit Joshua.

John Noble, cel care il interpreteaza in Fringe pe Walter Bishop, este cunoscut mai ales pentru rolul “Denethor” din “Stapanul inelelor“.

Anna Torv, cea care este in Fringe agentul special FBI Olivia Dunham, a absolvit Institutul National de Arta Dramatica, cea mai renumita facultate de teatru din Australia.

Inca de la absolvire, ea a avut in mod constant colaborari cu renumita Companie de Teatru Sydney si a primit numeroase roluri in seriale precum The Secret Life of Us si Young Lions.

 

No comments yet.

Leave a Comment