Un nou episod din serialul ‘Să rîdem cu Tănase’ » N-a fost în stare să ia ‘galben’! :D

Marius Lacatus, Cristi Tanase

“Dodel” s-a chinuit să încaseze un avertisment pentru a nu juca în Cupă, dar şi-a ratat obiectivul, spre uluiala lui Lăcătuş.

Minutul 77. Radu Petrescu îi arată cartonaşul galben lui Cristi Tănase, al patrulea din stagiune. Căpitanul ar lipsi cu Bistriţa, în campionat, însă Marius Lăcătuş îşi face repede calculele: “Dodel” să mai ia un “galben” şi, implicit, să fie eliminat, pentru a-şi ispăşi etapa de suspendare în Cupă, cu Sportul, unde antrenorul oricum avea de gînd să-l odihnească.

La semnalul “Fiarei”, preparatorul Horea Codorean a alergat tocmai pe latura opusă de teren pentru a-i explica lui Tănase planul. Lăcătuş i-a mai dat o indicaţie în plus de pe margine: “Nu lua cartonaşul acum, că e prea devreme, aşteaptă minutul 90!”, iar mijlocaşul a dat din cap că înţelege: “Da, nea Marius. Rezolv, nici o problemă!”.

Finalul meciului şi-a început show-ul. Tănase primeşte undă verde de la antrenor, dar nu ştie ce să facă. S-a agăţat disperat de tricoul unui fundaş gorjean şi nimic! Secundele treceau, Lăcătuş era tot mai disperat. “Decarul” Stelei a ridicat din umeri spre bancă: “Ce să fac, ce să fac?”. “Ia, mă, un ! Ce-o fi aşa greu?”, i-a strigat Lăcătuş.

Lui “Dodel” i-a mai venit o idee: s-a pus în faţa lui Marius Popa ca să întîrzie repunerea mingii. Dar, în loc să-şi ducă planul pînă la capăt şi să ia cartonaşul, a renunţat la primul avertisment verbal al arbitrului. Aşa, Petrescu a fluierat finalul meciului, Tănase a rămas cu suspendarea în campionat, Lăcătuş s-a resemnat făcînd semne a lehamite, iar cîţiva oameni de pe banca Stelei s-au închinat, de uluială!

via gsp.ro

No comments yet.

Leave a Comment