SPB Shell 3D pentru Android – noua interfaţă conformă cu mileniul în care ne aflăm

Am utilizat mai multe interfeţe pentru Android până acum şi nu m-a convins nici una să o păstrez. Ultima încercată imita aspectul Windows, dar parcă mi se părea peste mână şi nenaturală pe un telefon care totuşi, rulează un “omuleţ verde” simpatic, care nu are nici o legătură cu nici un fel de “ferestre”. 
Recent am descoperit însă SPB Shell 3D, care este cu adevărat o interfaţă de generaţie nouă. Am rămas uimit de Home Scren-ul 3D, de aspectul dosarelor “inteligente”, widget-urile 3D şi de tot ceea ce oferă în ansamblu. Totul este extraordinar şi perfect adaptat unor persoane care doresc ceva nou, dar nu se încumetă să încerce ceva piratat. Din păcate, preţul este pe măsură, 14.95 USD (sau aproximativ 45 lei). Am avut noroc să o văd la lucru pe dispozitivul unui amic cu dare de mână şi pot să jur că ar cam merita. Aşa că dacă aveţi banii şi credeţi că merită, aşteptăm ceva impresii. Aplicaţia funcţionează pe toate terminalele care au Android 2.1 şi mai mult şi nu poate fi utilizată pe tablete. Are dimensiunea de 9 MB şi trebuie să o descărcaţi mai întâi pe PC, eu am încercat de pe mobil şi nu merge. Pentru a o descărca intraţi aici.

Cautari recente:

    spb shell 3d download, spb shell 3d download free, spb shell 3d free download, download spb shell 3d, download spb shell 3d free, spb shell 3d torent, spb shell 3d, download free SPB Shell 3D

No comments yet.

Leave a Comment