Sopcast pe Android (tutorial)

Update: din 9 aprilie exista si aplicatia oficiala pentru a ne scuti de pasii de mai jos

Pentru a reusi sa deschideti posturile din playerul Sopcast pe telefonul vostru cu Android aveti nevoie de urmatoarele (testat pe Windows Xp Sp2):
1. Sopcast
2. Vlc (testat pe 0.8.6i)
3. Mx Video Player pentru Android – link
4. Router cu Wi-Fi

Pasi:
-dupa ce deschideti un post tv in sopcast copiati linkul care apare pe video la click dreapta/properties/location (deobicei este http://127.0.0.1:8902/stream)
-deschideti vlc cu “”file/open file/network” si bifati “HTTP/HTTS/FTP/MMS” si introduceti url-ul de mai sus (http://127.0.0.1:8902/stream)

-bifati in aceeasi fereastra “Stream/Save” si apasati “Settings”
-in fereastra nou deschisa bifati “play locally” si “HTTP” unde introduceti un ip intern care apartine router-ului (in cazul meu 192.168.1.5)
-in aceeasi fereastra bifati “asf” si apasati “ok”

-in momentul asta deschideti din telefon adresa de mai sus si portul (http://192.168.1.5:1234) in programul Mx Video Player apasand pe meniul telefonului si selectand butonul “network stream”.
Iata mai jos un filmulet demonstrativ:

Cautari recente:

  sopcast android, sopcast for android, sopcast pentru android, sopcast mobile, sopcast android download, sopcast pe android, sopcast android market, Tv wave android, sopcast on android, android sopcast, sopcast pt android, sopcast pentru telefon, sopcast player android, sopcast plugin android, sopcast pentru mobil, sopcast android 2 3, sopcast mobil, digi sport 1 live android, digi sport pe android, filme online android, sopcast com android, digi sport live pe android, digi sport online android, digi sport online pe android, digi sport live android, furbie, sopcast mobile android, sopcast download android, download sopcast pentru telefon, sopcast pt mobil

8 Responses to “Sopcast pe Android (tutorial)”

 1. November 23, 2011 at 23:31 #

  E cel mai prost tutorial vcitit vreodata (incomplet , fara legatura la ceea ce scrie l titlu) in fine pana acuma sopcast pt android nu am auzit si 2 :)) testat pe windows xp2 pe telefon mai omule poate vrei sa zici windows 5 5.2 5 6 6.1 7 (astea sunt pt acer htc etc.) daca or fi pe windows nu stiu sa fie si pe windows si in acelasi timp sa fie testate si pe android

  • November 23, 2011 at 23:42 #

   1. fara legatura cu ceea ce scrie in titlu? pai sa vedem “sopcast pe android – tutorial” – cu ajutorul acestui tutorial poti vedea posturile sopcast pe telefonul mobil cu sistem de operare Android cu ajutorul sopcastului din Windows.
   2. testat pe xp sp2 – este vorba de sistemul de operare al calculatorului nicidecum al telefonului caci acest tutorial in mare parte este realizabil datorita lui.

   p.s. nu cred ca era nevoie de aceste lamuriri dar daca trebuie le scriu

 2. November 24, 2011 at 00:01 #

  ceva concret ? fara sa testezi de pe windows? sau cum zici tu? (mai pe intelesul meu e ca si cum ai avea net prin wifi de la vecinu ) uite un exemplu al meu Android 2.3 samsung galaxy serie 9 descarci de pe market justv sau ustream si pui adresa de sop^cast la flux url dai enter si mùerge brici bineinteles “fara a fura si testa de la vecini si sau prin vecini avand ei si windows xp pack3” net eu zic ca e simplu sa vezi programele care incep cu sop://broker.sopcast.com/ ‘fara ofense)

 3. November 24, 2011 at 11:06 #

  ca sa concluzionez, sopcast special pentru android NU EXISTA. tutorialul de mai sus e singura metoda prin care poti face acest lucru posibil.

  eu zic sa incheiem discutia asta pentru ca altii pot gasi folositor acest articol. ciao

 4. November 29, 2011 at 15:40 #

  Marc….cum pui tui adresa de sopcast la flux la ustream si merge….ca am incercat eu.
  Legat de tutorial este f ok daca doresti practic sa-ti retransmiti postul din sopcast pe telefonul mobil…nu inteleg ce e atat de greu de inteles in acest tutorial.

 5. April 14, 2012 at 19:46 #

  LUATi de aici pe mai scurt!!!!

 6. October 6, 2012 at 08:34 #

  nice

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sopcast acum si pe Android | furbie.ro - divertisment 100% - April 10, 2012

  […] telefoanele mobile cu sistem de operare Android dupa ce dadusem in prealabil o lupta acerba cu tutoriale. Am testat-o si eu si functioneaza de minune insa ce-i lipseste este o lista de favorite si ar fi […]

Leave a Comment