Sopcast acum si pe Android

Ieri 9 aprilie cei de la Sopcast.com au lansat in sfarsit mult asteptata versiune de Sopcast si pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android dupa ce dadusem in prealabil o lupta acerba cu tutoriale. Am testat-o si eu si functioneaza de minune insa ce-i lipseste este o lista de favorite si ar fi perfecta. Probabil vor incepe de acum sa curga aplicatii care se vor folosi de acest aport al recunoasterii formatului “sop://” si vor contrui aplicatii ajutatoare (vezi sopcastx sau tv wave). Apk-ul nu se gaseste pe Google Play ci chiar pe site-ul lor oficial la urmatoarea adresa: http://sopcast.com/docs/android.html. Interesant este ca sunt mai multe servere decat cel default astfel varietatea e mult extinsa, iar nu in ultimul rand toate posturile romanesti pot fi gasite in lista.

New release for android.
SopCast Android version is a general player. Supports android smart phone, pad, set-top-box and other devices with Android 2.2+. Besides playing SopCast P2P live channels, it also can play most types of local audio and video files, and URL-based streaming media. SopCast efforts to reduce CPU usage and only buffer data in memory, no harm to your storage. enjoy it!
Android version can be run on:
Android 2.2 or above


Cautari recente:

  cool tv android, protv live android, cool tv pe tableta, Protv live pe android, sopcast apk, protv online pe android, protv online android, pro tv live pe mobil, protv live pe mobil, Lupta perfecta, online tv romania apk, cool tv tableta, pro tv live pe android, sopcast android, pro tv live android, cool tv mobil, sopcastx, cool tv mobile, adrese sopcast romania, protv android, sopcast android download, pro tv pe android, protv pe android, protv live pe tableta, protv live mobil, sopcast pentru tableta, pro tv live mobil, sopcast android apk, pro tv online pe android, cool tv online android

15 Responses to “Sopcast acum si pe Android”

 1. April 10, 2012 at 18:45 #

  Am incercat sa downloadez de pe link-ul pus de tine, dar descarca o arhiva rar care nu contine nici un fisier .apk. Daca cumva il ai tu apk-ul, te rog sa il pui, ca sa-l putem lua si noi. Si, apropo, am luat sopcastx de pe market si nu-mi deschide nici un link cu sop.
  Multumesc!

  • April 11, 2012 at 10:30 #

   salut, apk-ul nu e in rar ci la acest link: http://download.easetuner.com/download/SopCast.apk

   sopcastx doar afiseaza posturile si le grupeaza altfel (probabil pe viitor se vor deschide cu sopcast)

   • April 12, 2012 at 07:20 #

    Multumesc pentru noul link. Din pacate, aceeasi arhiva am descarcat. In ea sunt 4 foldere>assets, lib, META-INF, res si 3 fisiere>AndroidManifest, classes.dex si resources.arsc. Nici vorba de .apk. Poate nu ma pricep eu si de aceea te rog sa ma ajuti.

    • April 12, 2012 at 13:32 #

     dupa ce salvezi acest link cu apk-ul il arunci pe telefon si il instalezi, intr-adevar daca deschizi din windows cu un arhivator acest apk ai sa gasesti acele fisiere insa el nu se deschide in windows ci in telefonul mobil cu sistem de operare android :) .

     • April 14, 2012 at 19:37 #

      Am incercat in fel si chip. Tot arhiva zip mi-o vede si in sd card. Am un Dell Streak 5 cu Android 2.2.2. Poate nu este posibil pe aceasta varianta de Android?
      Multumesc pentru raspunsuri si Sarbatori fericite!

     • April 14, 2012 at 20:16 #

      salut, nu conteaza ca ai tableta sau telefon, atata timp cat e cu android merge, sarbatori fericite si tie

     • April 16, 2012 at 06:10 #

      Nu am reusit sa fac instalarea asa. Dar am reusit sa gasesc un site ci sopcast.apk, si nu arhiva zip. Am descarcat, instalat si functioneaza ireprosabil. Sunt majoritatea posturilor romanesti (cel putin cele importante) si cele de sport din Romania si cateva din Polonia si Rusia. Totusi, de cateva ori, aplicatia s-a restartat. Nu stiu daca am voie, dar, pentru cei care au intampinat aceeasi problema ca si mine, voi pune link-ul de unde am descarcat apk-ul. Cer iertare furbir.ro.
      http://www.webupd8.org/2012/04/download-sopcast-for-android-p2p-app-to.html

 2. lilian
  April 11, 2012 at 19:00 #

  ABuna. Am instalat si merge bine. Nu inteleg doar cum sa deschid cu ajutorul lui un link.eu am nevoie de acest program doar pentru meciuri de fotbal.as fi bucuros daca ai putea sa ma ajuti

 3. April 12, 2012 at 15:21 #

  Nu-mi merge pe HTC Wildfire S.Ca sa deschizi un link intra la Local Media si apoi Open URL,dar mie nu-mi merge,nici macar fisierele locale.

 4. April 14, 2012 at 20:18 #

 5. April 23, 2012 at 18:14 #

  Nu merge in format zip

 6. Florin Balmus
  July 20, 2014 at 00:18 #

  Merge super bine pe HTC mini one. Era bine dacă avea și ProTv ul.Mulțumesc oricum Furbie

 7. Levi
  March 5, 2015 at 23:57 #

  Încerc sa download aceastā aplicatie dar ma obligā la tot feluri de instalare antivirus

 8. meciuri live
  December 14, 2015 at 00:23 #

  Acum am citit informatii pretioase despre competitiile sportive.
  Aceasta este o pagina impresionanta pentru informatii
  Sportive. Mult Succes!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sopcast pe Android (tutorial) | furbie.ro - divertisment 100% - April 10, 2012

  […] din 9 aprilie exista si aplicatia oficiala pentru a ne scuti de pasii de mai […]

Leave a Comment