RCS&RDS a pornit oficial reţeaua de hotspot-uri Wi-Fi: în baruri, cafenele, ştranduri şi la metrou. Vezi harta locaţiilor şi cum accesezi reţeaua

RCS&RDS a pornit oficial reţeaua de hotspot-uri Wi-Fi: în baruri, cafenele, ştranduri şi la metrou. Vezi harta locaţiilor şi cum accesezi reţeaua

Compania românească RCS&RDS, cel mai mare furnizor de servicii de date fixe din România, a lansat oficial reţeaua proprie de puncte de acces wireless (Wi-Fi) la internet, în Bucureşti, şi mai multe locaţii din judeţele Bihor, Sibiu, Braşov, Argeş, Mureş şi Constanţa.

Prin reţeaua Wi-Fi utilizatorii vor avea acces la internet de pe echipamemnte compatibile (laptop, telefon mobil, tabletă) fără a mai folosi serviciile oferite prin reţelele de telefonie mobilă.

“Găseşti Digi Wi-FI în locaţiile importante din oraşul tău, în care staţionezi fie pentru pauza de prânz, fie pentru întâlniri de serviciu. Sau unde pur şi simplu te întâlneşti cu prietenii. La cumpărături, în baruri şi cafenele, la restaurant poţi să verifici rapid şi usor e-mail-urile sau poţi căuta orice ai nevoie pe net”, potrivit datelor de pe pagina web a companiei.

Unde sunt disponibile serviciile RCS&RDS

În Bucureşti punctele de acces WiFi sunt disponibile în mallul AFI Cotroceni şi în staţiile de metrou Eroilor şi Izvor. Compania a mai instalat hotspoturi şi în alte staţii, precum Piaţa Victoriei, însă serviciile nu sunt momentan disponibile.

Cea mai vastă reţea de hotspoturi este instalată însă în judeţul Bihor, locul în care s-a născut proprietarul companiei – Zoltan Teszari, şi de unde a pornit practic compania RCS&RDS. Potrivit datelor de pe pagina oficială a RCS&RDS compania are 12 hotspoturi în judeţ, în mall-uri, parcuri sau ştranduri.

Un număr ridicat de hotspoturi a fost instalat şi în Constanţa, în mai multe locaţii, inclusiv hoteluri şi cluburi.

Clienţii RCS&RDS se pot conecta la aceste hotspoturi folosind numele de utilizator şi parola pe care le folosesc pentru a se conecta şi la reţeaua fixă a RCS&RDS. Codurile de acces pot fi utilizate simultan: un utilizator nu trebuie să deconecteze computerul de acasă de la reţeaua RCS&RDS pentru a se conecta la un hotspot.

Trei categorii de abonaţi au acces gratuit

La acest serviciu au acces exclusiv clienţii care au abonament la cel mai scump net fix de la companie (39 de lei pe lună); clienţii care au abonament la net fix de 29 de lei şi la net mobil prin telefon sau modem de 10 lei pe lună.

via zf.ro

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dupa RCS&RDS si Orange, si Vodafone introduce internet gratuit la metroul din Bucuresti | furbie.ro - divertisment 100% - November 10, 2011

    […] vine dupa ce luna trecuta, RCS&RDS a comunicat ca pana la sfarsitul lunii noiembrie 2011 va acoperi in totalitate […]

Leave a Comment