Presa naţională despre moartea Mădălinei Manole


Întreaga presă deplânge moartea artistei Mădălina Manole, care s-a stins din viaţă, în acestă dimineaţă, în domiciliu său din localitatea Otopeni.

Romanian Global News: În dimineaţa zilei de 14 iulie Politia Ilfov, acolo unde artista împreună cu familia avea locuinţa, a confirmat decesul artistei Mădălina Manole. Aparent acesta a survenit prin ingerarea unei substanţe fiind vorba, într-o prima fază a anchetei de sinucidere.

Evenimentul Zilei: Mesajul de adio a fost trimis azi-noapte la ora 2.00 şi descoperit abia în această dimineaţă de soţul Mădălinei Manole. Din surse citate de ProTv, artista ar mai fi încercat să se sinucidă şi în urmă cu câteva zile.
Trupul neînsufleţit al artistei a fost găsit de dimineaţă, de soţul ei, în holul casei din Otopeni. Artista a fost găsită de medicii de pe ambulanţă cu capul spart, susţin surse citate de Mediafax.

Realitatea.net: Mădălina Manole a avut o viaţă amoroasă tumultuoasă. Nu o dată cântăreaţa a fost acuzată că s-ar fi căsătorit cu compozitorul Şerban Georgescu, mai în vârstă cu 17 ani decât artista, din interes.

Mădălina Manole şi Şerban Georgescu s-au căsătorit în anul 1994 şi au divorţat în 2002, artista invocând, la tribunal, indifelitatea lui Şerban.
După divorţ, Mădălina Manole a declarat că “erau momente din zi în care îl adoram şi alte momente în care l-aş fi împuşcat”.
mai multe informatii

No comments yet.

Leave a Comment