Pete Postlethwaite a murit. Actorul britanic a jucat în “Inception”, “The Town” sau “Clash of the Titans”

pete-postlethwaite-a-murit-actorul-britanic-a-jucat-in-inception-si-suspecti-de-serviciu-fiind-nominalizat-si-la-premiile-oscar
Actorul britanic Pete Postlethwaite, nominalizat la premiile Oscar, a murit duminică, la vârsta de 64 de ani, din cauza unei maladii cronice, informează contactmusic.com.

Actorul a murit în somn, într-un spital din Shropshire, Marea Britanie, în urma unei lungi suferinţe, a declarat un prieten al artistului pentru Sky News.

Anterior, în anii 1990, Pete Postlethwaite s-a luptat cu un cancer testicular.

Actorul Pete Postlethwaite a fost nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din filmul “În numele tatălui” (1993) şi a câştigat premiul National Board of Review în 1995, pentru rolul din filmul “Suspecţi de serviciu”. Totodată, el a fost nominalizat la premiul Broadcast Film Critics Association pe 2011, alături de disribuţia filmului “Oraşul”, de Ben Affleck.

Printre filmele în care a jucat Pete Postlethwaite se numără “Începutul/ Inception” (2010), “The Town (2010)”, “Clash of the titans (2010)”, “Omen: profeţia/ The Omen” (2006), “Apă întunecată” (2005), “Prietenie absolută” (2005), “Amistad” (1997), “Romeo şi Julieta” (1996).

via gandul.info

No comments yet.

Leave a Comment