Noua aplicatie Android Market

Google si-a aratat in sfarsit generozitatea fata de noi si ne permite sa cumparam aplicatii din Android Market! Nu ne-a bagat doar pe noi in seama, sunt in total 99 de tari noi care pot cumpara. Plus o interfata de utilizare imbunatatita.


Google a inteles in sfarsit ca daca vrea sa faca bani din aplicatiile pentru Android, trebuie sa ne lase in primul rand sa le cumparam. Nu cred ca lumea se va inghesui sa dea banii pe aplicatii, dar trebuie sa recunoastem ca uneori gasesti cate o aplicatie care chiar merita platita pentru ca face ceva util.

Pe langa faptul ca de acum inainte utilizatorii din 99 de tari noi pot sa cumpere aplicatii, Google a imbunatatit si interfata de utilizare. Iti va recomanda mai multe aplicatii in mai multe feluri, de exemplu sectiunea Trending va arata aplicatiile care se downloadeaza foarte mult intr-un interval scurt de timp. Va exista si o categorie Editor’s choice, unde Google va selecta aplicatiile interesante.

In zilele urmatoare va aparea probabil update-ul aplicatiei Android Market, astfel incat sa te poti bucura de noua interfata.

Cautari recente:

    tv online android romania, aplicatii android free download

One Response to “Noua aplicatie Android Market”

  1. August 9, 2011 at 14:47 #

    Noul Android Market parca arata mai bine :)

Leave a Comment