Liam McIntyre va juca in locul lui Andy Whitfield in sezonul 2 din Spartacus

Actorul australian a fost ales să joace în serialul de succes de la Starz

Producţia sezonului 2 va începe în primăvară (2011), în Noua Zeelandă.

Preşedintele şi directorul executiv Starz LLC, Chris Albrecht, a anunţat astăzi că actorul australian de film şi televiziune Liam McIntyre a susţinut o probă riguroasă pentru rolul principal din al doilea sezon al serialului Spartacus, ce aparţine francizei Starz.

McIntyre va interpreta rolul luptătorului trac, care a fost vândut ca sclav în oraşul Capua, din Imperiul Roman – unde ajunge campionul oraşului – înainte de a conduce răscoala sclavilor de la sfârşitul sezonului 1. În prima parte a serialului, Spartacus: Blood and Sand, rolul principal a fost interpretat de Andy Whitfield, care a fost nevoit să renunţe la filmări din cauza unor probleme de sănătate. Mai târziu, Whitfield şi-a dat acordul pentru selectarea unui nou actor.

Albrecht a spus: “Pentru că Andy este de neînlocuit, ne-am gândit că noul actor trebuie să ducă serialul Spartacus la următorul nivel. A fost foarte important să primim acordul lui Andy pentru schimbarea actorului, lucru pe care l-a făcut în aceeaşi manieră eroică cu care a gestionat şi boala sa. Iar abilităţile şi talentul unui actor tânăr ca Liam vor garanta succesul francizei.”

Liam McIntyre a devenit cunoscut în Australia după ce a jucat în serialele “Neighbours” şi “Rush”. A mai apărut şi în mini-seria de la HBO, “The Pacific”. De curând a terminat filmările la prima sa producţie, Frozen Moments. Momentan McIntyre se află în Noua Zeelandă unde se pregăteşte pentru rolul celebrului gladiator. Prima serie, Spartacus: Blood and Sand, a fost lansată pe postul de televiziune Starz în ianuarie (2010), reuşind să impresioneze telespectatorii prin povestea şi efectele speciale nemaivăzute până atunci. A devenit cel mai urmărit serial din istoria televiziunii Starz şi cel mai urmărit serial TV de vineri seară. Actorii care au mai jucat în prima serie sunt John Hannah (Batiatus), Lucy Lawless (Lucretia), Peter Mensah (Doctore), Manu Bennett (Crixus), Viva Bianca (Ilythia). Serialul “Spartacus: Blood and Sand” a fost cea mai îndrăgită producţie de televiziune a anului 2010. În a doua serie, Spartacus alături de prietenii săi gladiatori pleacă din Capua, declanşând o revoltă împotriva societăţii Imperiului Roman.

Cautari recente:

    spartacus season 3, andy whitfield, spartacus sezonul 3, liam mcintyre, spartacus, spartacus blood and sand, spartacus season 2, spartacus 3, spartacus film, spartacus serial, spartacus sezon 3, spartacus sezonul 2, ultima serie spartacus

Trackbacks/Pingbacks

  1. Spartacus: Gods of the Arena – Teaser | furbie.ro - divertisment 100% - March 3, 2011

    […] cum va spuneam acum ceva vreme, filmarile la seria a doua din spartacus vor incepe din primavara lui 2011, pana atunci iata un […]

Leave a Comment