LG Optimus G lansat pe 19 septembrie la New York!

Acesta va fi primul telefon Qualcomm Snapdragon S4 Pro de pe piaţă, sau mai bine zis de pe piaţa internaţională. Terminalul va avea parte de un eveniment oficial Qualcomm – LG în New York, programat pentru 19 septembrie, exact ca şi cel HTC de săptămâna viitoare.

LG Optimus G, super smartphone-ul quad core LG lansat pe 19 septembrie la New York!

LG nu a confirmat încă specificaţiile oficiale ale terminalului, dar deja se cunosc majoritatea, prin scăpările de pe Internet. E vorba despre un chip quad core Snapdragon S4 Pro şi un ecran True HD IPS cu rezoluţie de 1280 x 768 pixeli, 2 GB RAM şi 32 GB memorie internă. O vedetă este şi camera de 13 megapixeli din spatele telefonului şi avem şi Android 4.0 ICS la bordul acestui nou venit. Sperăm că acest model va primi Jelly Bean la puţin timp după lansare, pentru a profita din plin de potenţialul său şi a stabili noi recorduri în benchmark-uri.

via mobilissimo.ro

One Response to “LG Optimus G lansat pe 19 septembrie la New York!”

  1. mercadeo en linea
    September 15, 2012 at 00:02 #

    Ştiam de ceva vreme ca Apple ar dori să integreze pe cel mai nou iPhone tehnologia in cell touch, care integrează mecanismul de recunoaştere a atingerilor şi LCD-ul în acelaşi panou, în loc de straturi separate. Ei bine acum LG Display a anunţat oficial debutul producţiei de ecrane cu această tehnologie, la doar două săptămâni după ce Apple a primit brevetul pentru ea.

Leave a Comment