La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate cu camera ascunsa in wc, filmate in toaleta, filmata la wc, filmate in wc public, filmata in wc, femei filmate la wc, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc public, femei care se pisa online, femei care se pise la wc, filmate in wc cand se pisa, www camera ascunsa la toaleta, filmate cum se pisa fetite, filmata cand se pisa, filmate cum se pisa, femei filmate cand se pisa, femei filmate cum se pisa, femei filmate cand se pisa wc, femei filmate cu camera ascunsa la toaleta cand se pisa, fete filmate la wc, filmate cum se caca in toalet, xvideo femei filmate in wc cu camera ascunsa, www femeii care se pisa, Xvideos com pt mobil cu camera ascunsa, filmate cum se pise, www femei se pisa la wc filmate, online se pisa femei

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment