La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate cu camera ascunsa in wc, filmate in toaleta, filmate in wc public, filmata la wc, filmata in wc, femei filmate la wc, femei care se pisa la wc cu camera ascunsa, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc public, www xvideo com cum se pisa o femeie camera ascunsa, femei care se pise la wc, xvideos femei care se pisa, fete filmate la wc, femei care se pise, femei filmate cand se pisha, filmate cum se pise, filmate cu camera ascunsa cum se chisa, filmate cu camera ascunsa in wc public, fete filmate cum se caca, filmate cum se pisa la wc public, filmate in wc de femeii, video cu femei in wc cum se pise, se pisa la viceu video, se pisa cu camera ascunsa, online se pisa femei, filme xvideos caca la wc com, filme femei care se caca pe wc xvideos com

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment