La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate in toaleta, filmate cu camera ascunsa in wc, filmate in wc public, filmata la wc, filmata in wc, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc, femei filmate la wc public, femei care se pisa online, filmate cum se pisa fetite, femei care se pisa la wcw, fete filmate cum se pisa, Xvideos com pt mobil cu camera ascunsa, Xvideos com femei filmate cu camera ascunsa, filmate in wc cand se pisa, www femei se pisa la wc filmate, wc public femei filmate cu cameraascunsa, www camera ascunsa la toaleta, surprinse cand fac pisu, toalet/pisu/romania/xvideos com, filmate la wc cand se pisa, camera ascunsa in public, camera ascunsa in wc, camera ascunsa in wc la femei cand se pisa, Camera ascunsa wc cand se pisa, femei care se pisa la camera ascunsa, femei filmate cand se pisha

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment