La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate in toaleta, filmate cu camera ascunsa in wc, filmate in wc public, filmata la wc, filmata in wc, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc, femei filmate la wc public, femei care se pisa online, filmate cum se pisa fetite, filmate cum se pisa, filmate in wc cand se pisa, www camera ascunsa la toaleta, femei filmate cand se pisa, femei filmate cand se pisa wc, femei filmate cu camera ascunsa la toaleta cand se pisa, Xvideos com femei filmate cu camera ascunsa, camera ascunsa in wc la femei cum se pisa, camera ascunsa in wc, camera ascunsa in toaleta la femei, camera ascunsa cind se pisa fetele, filmate la wc cand se pisa, pricoale in viceu la fete, Xvideos com pt mobil cu camera ascunsa, surprinse cand fac pisu, femei care se pisa la camera ascunsa, www femei se pisa la wc filmate

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment