La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate in toaleta, filmate cu camera ascunsa in wc, filmata la wc, femei filmate la wc, filmate in wc public, filmata in wc, femei care se pisa la wc cu camera ascunsa, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc public, femei care se pisa, filmate la wc public, filmate cu camera ascunsa la wc cand se pisa, femei la toaleta, femei filmate cind se pisa la toaleta, femei care se pisa la wc yutube, camera ascunsa in toalete femeilor, femei cind se caca, femei care se pise la wc, filmate cu telefonu an wc la fete pise, femei care se pisa in public, femei camera ascunsa la toaleta, femei filmate in toaleta cand se pise, camera ascunsa cu femei care se pise la wc, camera ascunsa in toaleta femeilor femei care fac caca, camera ascunsa in toaleta femeilor, filme cu femei cind se pise la wc filmate cu camera ascunsa, ra ascunsa in wc public la femei

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment