La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate in toaleta, filmate cu camera ascunsa in wc, filmate in wc public, filmata la wc, filmata in wc, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc, femei filmate la wc public, femei care se pisa online, filmate in wc cand se pisa, filmate cum se pisa fetite, femei filmate cand se pisa wc, femei care se pisa la wcw, femei filmate cu camera ascunsa la toaleta cand se pisa, femei filmate cand se pisa, xvideos cum se pisa femeile, Xvideos com pt mobil cu camera ascunsa, Xvideos com femei filmate cu camera ascunsa, www femei se pisa la wc filmate, www camera ascunsa la toaleta, filmate la wc cand se pisa, toalet/pisu/romania/xvideos com, surprinse cand fac pisu, pricoale in viceu la fete, filmate cum se pisa, Femei la tualeta xvideos com, camera ascunsa in wc la femei cand se pisa

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment