La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate in toaleta, filmate cu camera ascunsa in wc, filmate in wc public, filmata la wc, femei filmate la wc, filmata in wc, femei care se pisa la wc cu camera ascunsa, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc public, fete ce se pisà la wc, fete filmate la veceu cum se pisa, femei filmate cum se pise, camera ascunsa in wc la femei, filmate la tualete, SE Pisa La WC, filmate cu camera ascunsa cand se caca, filmate cu camera ascunsa cand se pisa, se pisa in wc fetele, se filmeaza cand se caca, filmate la baie cind se pisa, private spaice filmulete gratis cu femei care se pisa, filmate din veceu cand se caca, fmei filmate cu camera ascunsa in wc publice, filme cu femei filmate când se pisa la toalet?, www filmate cu cam ascunsa la wc cum se pise, filmata cand se pisa in toaleta, fiate la veceu cum se pisa

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment