La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate in toaleta, filmate cu camera ascunsa in wc, filmate in wc public, femei filmate la wc, filmata la wc, filmata in wc, femei care se pisa la wc cu camera ascunsa, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc public, femei filmate cand se pisa, femei filmate cand se pise, Fete se pisa camera ascunsa, Fete filmate cu camera ascuns? în wc, fete care fac caca la wc cu camera ascunsa, femei pisu, camera ascunsa cu fete care sa pise, camera ascunsa in toaleta, camera ascunsa in wc, camera ascunsa in wc la femei, camera ascunsa in wc public femei, camera ascunsa la wc femei cum se pisa, cameraascunsalatoaleta, femei care se pisa la wc, femei pe ciclu la toaleta camera ascunsa, a instalat o camera ln toaleta la femei

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment