La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate in toaleta, filmate cu camera ascunsa in wc, filmata la wc, filmate in wc public, filmata in wc, femei filmate la wc, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc public, camera ascunsa in viceu la fete, fete filmate cum se pisa, femei care se pisa la wcw, xvideos cum se pisa femeile, filmate in wc cand se pisa, wc public femei filmate cu cameraascunsa, Xvideos com femei filmate cu camera ascunsa, web la toaleta, toalet/pisu/romania/xvideos com, momemte intime filmate cu camera ascunsa, filmate cucamera ascunsa, Camera ascunsa in toaleta femeilor, camera ascunsa in wc, camera ascunsa in wc la femei cand se pisa, cu camera ascunsa cind fac pisu, femei filmate cu camera ascunsa la wc, fete care se pisa la wc, fete care se pisa la wcw, fete filmate in viceu

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment