La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate in toaleta, filmate cu camera ascunsa in wc, femei filmate la wc, filmata la wc, filmate in wc public, filmata in wc, femei care se pisa la wc cu camera ascunsa, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc public, filmate cind se pisa, camera ascunsa in weceu la femei cum se pisa, femei la wc camera as pisa gratis, filmate cand se pisa, filme cu femei care se pise la wc public, la wc fetele se pise filmate, filmate cind se pisa in public, filmate cind se pise la wc, filmate cind se pise wc, filmate cu camera ascunsa la wc public cand se pisa, filmate cu camera ascunsa cand se pisa, filmate când se pisa în veceu public, camera ascunsa in wc public la femei, camera ascunsa lawc femei, cum se pi?e fetele, cum se pisa fetele la wc bublic, femei care se pisa, femei care se pisa camera ascuns?

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment