La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate in toaleta, filmate cu camera ascunsa in wc, femei filmate la wc, filmata la wc, filmate in wc public, filmata in wc, femei care se pisa la wc cu camera ascunsa, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc public, se pisa camera ascunsa, femei filmate cand se pisa, camera ascunsa cum se pisa, femei filmate la toaleta, fete filmate la wc cu camera ascuns?, www canera ascusa un wc public la femei cum se pisa, wc filmate cand se pisa, toaleta cam ascunsa, camera ascunsa la wc femei, frte filmate clnd se pisa, camera ascunsa wc, camera ascunsa wc femei, femei care se pisa la wc public, femei cu camera ascuns? care se Pisa, femei filmate cind se pisa, Femeile filmate cand se pisa, filmate cu camera ascunsa cand se pisa, www canera ascusa wc toaleta la femei cum se pisa

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment