La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate in toaleta, filmate cu camera ascunsa in wc, femei filmate la wc, filmata la wc, filmate in wc public, filmata in wc, femei care se pisa la wc cu camera ascunsa, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc public, femei la wc cand se pisa, camera ascunsa in toalete femeilor, filmate cu camera ascunsa la wc cand se pisa, femei filmate cind se pisa la toaleta, femei care se pisa, filmate la wc cand se pisa, femei care se pisa la wc public, femei filmate in wc cum se pisa, filmate an wc cand se pise, filmate cand se pisa, filmate cand se pisa la toaleta, filmate cand se pisa wc, eleve filmate la wc cu camera ascunsa cand se pisa, filmate cand se pise femeile, filmate cind se pisa la baie, ra ascunsa in wc public la femei, filme cu camera ascunsa la wc, filmati cu camera ascunsa cand se pise

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment