La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate in toaleta, filmate cu camera ascunsa in wc, femei filmate la wc, filmata la wc, filmate in wc public, filmata in wc, femei care se pisa la wc cu camera ascunsa, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc public, se pisa camera ascunsa, femei filmate cand se pisa, femei filmate la toaleta, camera ascunsa cum se pisa, Femeii filmate cu camera ascunsa cind se pisa, pindite la wc, filmate la wc cum sa pisa, toaleta cam ascunsa, wc femei pisu, www canera ascusa un wc public la femei cum se pisa, filmate cu camera ascunsa cand se pisa, camera ascunsa in wc, camera ascunsa wc, camera ascunsa wc femei, femei care se pisa filmate, femei care se pisa la camera ascunsa, femei cu camera ascuns? care se Pisa, femei filmate cind se pisa

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment