La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate in toaleta, filmate cu camera ascunsa in wc, femei filmate la wc, filmata la wc, filmate in wc public, filmata in wc, femei care se pisa la wc cu camera ascunsa, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc public, femei care se pisa, femei filmate cand se pise, femei pisu, Fete se pisa camera ascunsa, fete care fac caca la wc cu camera ascunsa, femei filmate cu camera ascunsa la baie cand se caca, camera ascunsa cu fete care sa pise, camera ascunsa in toaleta, camera ascunsa in toaleta femeilor, camera ascunsa in wc, camera ascunsa in wc public femei, camera ascunsa la wc femei cum se pisa, cameraascunsalatoaleta, femei care se pisa la wc, femei care se pise la wc cu camera ascunsa, femei facand caca filmate cu camera ascunsa, femei filmate cand se pisa, Femei filmate cu camera a?cunsa la wc

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment