La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate in toaleta, filmate cu camera ascunsa in wc, filmate in wc public, filmata la wc, filmata in wc, femei filmate la wc, femei care se pisa la wc cu camera ascunsa, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc public, cum se pisa fetele la viceu, femei care se pise la wc, www xvideo com cum se pisa o femeie camera ascunsa, filmate cind se pisa, femei care se pise, fete filmate cand se pise, xvideos femei care se pisa, filmate cu camera ascunsa cum se chisa, filmate cu camera ascunsa cum se pisa, filmate in wc public cind se pisa, xvideos se pisa wc, xvideos femei filmate cind se pisa, wc public femei care se pisa filmate, video femei care se pisha la wc, video cu femei in wc cum se pise, se pisa cu camera ascunsa, filme xvideos caca la wc com, filme cufete care se pisa la wc

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment