La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate in toaleta, filmate cu camera ascunsa in wc, filmata la wc, filmate in wc public, filmata in wc, femei filmate la wc, femei care se pisa la wc cu camera ascunsa, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc public, filmate cind se pisa, cum se pisa fetele la viceu, femei care se pise la wc, femei care se pise, filmate cand se pisa, fete filmate cand se pise, filmate cu camera ascunsa cand se pisa, xvideos se pisa wc, filmate cu camera ascunsa cum se pisa, wc public femei care se pisa filmate, video femei care se pisha la wc, filme cufete care se pisa la wc, filme cu femei care se pise la wc public, filme cu femei care se caca xvideos com, filmate cînd se se pisa la wc, filmate cind se pise wc, filmate cind se pise la wc, camera ascunsa la toaleta de femei constipate

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment