La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate in toaleta, filmate cu camera ascunsa in wc, filmata la wc, filmate in wc public, femei filmate la wc, filmata in wc, femei care se pisa la wc cu camera ascunsa, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc public, femei filmate cum se pisa, femei filmate cum se pise, fete filmate la veceu cum se pisa, filmate la tualete, camera ascunsa in weceu la femei cum se pisa, fete ce se pisà la wc, femei la wc camera as pisa gratis, filmata cand se pisa in toaleta, FETE TINERE CARE SE PISE LA TOALETA, fete filmate la wc cum se pisa, filmate cu camera ascunsa la wc public cand se pisa, cum se pisa fetele, fmei filmate cu camera ascunsa in wc publice, la wc fetele se pise filmate, private spaice filmulete gratis cu femei care se pisa, se pisa in wc fetele, SE Pisa La WC, fete filmate la veceu

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment