La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate cu camera ascunsa in wc, filmate in toaleta, filmata la wc, filmate in wc public, filmata in wc, femei filmate la wc, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc public, www xvideo com cum se pisa o femeie camera ascunsa, femei care se pise la wc, femei filmate cand se pisa wc, filmate cum se pisa, filmata cand se pisa, fete filmate la wc, filmate in wc cand se pisa, xvideos femei care se pisa, www camera ascunsa la toaleta, femei filmate cum se pisa, femei filmate cand se pisha, femei filmate cu camera ascunsa la toaleta cand se pisa, femei filmate cand se pisa, filme femei care se caca pe wc xvideos com, fete filmate cum se caca, filmate cum se caca in toalet, filmate la toaleta prin gaura, filmate cum se pisa la wc public, filmate cum se pise

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment