La toaleta

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, vizibil speriat raspunde:
-Am crezut ca mi-au sarit ochii!

Cautari recente:

    filmate la toaleta, filmate la wc, filmate in wc, filmate in toaleta, filmate cu camera ascunsa in wc, femei filmate la wc, filmata la wc, filmate in wc public, filmata in wc, femei care se pisa la wc cu camera ascunsa, filmate cu camera ascunsa la wc, femei filmate la wc public, femei la wc camera as pisa gratis, femei filmate cum se pise, fete ce se pisà la wc, femei filmate cum se pisa, fete filmate la veceu cum se pisa, filmate la tualete, camera ascunsa in weceu la femei cum se pisa, filmate când se pisa în veceu public, filmata cand se pisa in toaleta, private spaice filmulete gratis cu femei care se pisa, la wc fetele se pise filmate, fmei filmate cu camera ascunsa in wc publice, filmate cu camera ascunsa la wc public cand se pisa, SE Pisa La WC, fete filmate la wc cum se pisa, fete filmate cu camera ascunsa la wc, camera ascunsa in toaleta la femei cand se pise, camera ascunsa in toaleta publica cum se pisa fetele

One Response to “La toaleta”

  1. April 8, 2010 at 15:24 #

    furbie, ai facebook? as dori s ate aduag pe facebook… un raspuns pe email se poate? apropo, bestiale bancuri … ms o zi frumoasa !

Leave a Comment