Hbo Go disponibil pe Android, IOS si IPad-uri din mai

Ce e HBO GO?
HBO Go este un serviciu broadband de video la cerere ce le oferă clienților HBO cele mai noi filme și producții originale ce pot fi vizionate pe computer. HBO GO le permite abonaților să urmărească aceste filme oricând, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7.

Titlurile disponibile prin serviciul HBO Go se înnoiesc în mod regulat astfel încât abonații pot găsi mereu ceva nou de vizionat. În fiecare clipă sunt disponibile sute de ore de noi filme și seriale.

Cum pot vedea HBO GO?

HBO GO este disponibil clienților HBO care au internet de mare viteză via rețelele digitale IPTV sau cable TV. Abonații au nevoie de un browser de internet cu plug-in browser silverlight software – mai multe informații găsiți aici:…………………..

Care sunt avantajele și beneficiile HBO GO?
• “Deschide internetul” – Cele mai noi filme și seriale sunt disponibile în mod legal pe internet la calitate DVD.
• “Flexibilitate nelimitată” – Abonații HBO GO au ocazia de a vedea fiecare film nou pe computer, cu condiția să se fi abonat la acest serviciu și să aibă un modem broadband.
• “Conexiune mai rapidă” – Dacă abonații au acces la un modem broadband, serviciul poate fi urmărit aproape imediat. Nu e nevoie de alte echipamente sau de un alt set-top box.
• “Vezi ce vrei, când vrei” – Abonându-se la HBO GO, clienții au ocazia să urmărească programele care li se potrivesc cel mai bine în momentul în care se înregistrează.
• “Catch up TV” – HBO GO le oferă abonaților HBO posibilitatea de a vedea filmele și episoadele pierdute. Astfel, HBO GO funcționează și ca o modalitate de a viziona programele pe care le-au ratat.
• “Mai multe opțiuni în casă” – HBO GO le permite membrilor familiilor să-și vizioneze programele favorite direct pe calculator, în timp ce restul familiei urmăreşte altceva la televizor.
• “Ușor de folosit” – HBO GO le oferă clienților o modalitate ușoară de a găsi imediat ceea ce doresc să vadă.
• “Conținut exclusiv” – Pe HBO GO aveți acces la materiale exclusive ce nu sunt disponibile nicăieri altundeva. Vă puteți bucura de cele mai bune producții originale HBO și de alte seriale incitante create exclusiv pentru HBO.
• “Premierele sunt pe HBO GO” – La fel ca în cazul serviciului video la cerere HBO ON DEMAND, HBO GO are avantajul de a oferi primul seriale originale HBO, înainte ca acestea să fie difuzate pe micul ecran.

În ce țări e disponibil HBO GO?
În Europa Centrală, HBO GO e disponibil în Polonia, dar este în plan lansarea acestui serviciu și în restul țărilor din Europa Centrală unde se difuzează HBO. Pentru noutăți, vă rugăm să accesați site-ul HBO.

via http://www.hbo.ro/hboGo

Cautari recente:

    filme online pe ipad, filme online ipad, gbo tv player android, seriale online ipad, filme pe ipad online, filme online android, filme online pt ipad, hbo online android, filme online pentru ipad, cum vad tv pe iPad, seriale online android, tv online pt ipad, cum vad filme pe ipad, seriale online pe android, seriale online pe ipad

No comments yet.

Leave a Comment