Flugtag Romania 2010. Cum sa zbori cu pianul, televizorul, porcul sau cuptorul in Dambovita. Doi participanti accidentati grav

Cateva mii de bucuresteni au asistat la cea de-a treia editie a Red Bull Flugtag organizata in Romania. 34 de masinarii zburatoare construite din polistiren, hartie si plastic au concurat pentru premiile puse in joc. Evenimentul a inceput insa nefast pentru ca doi tineri s-a accidentat grav si au avut nevoie de ingrijiri medicale. Show-ul a continuat si concurentii si-au deghizat aparatele in animale, obiecte casnice sau personaje fantastice.
Primul accident a avut loc chiar in debutul concursului. Tanara s-a aruncat in apa de pe un aparat in forma de pian construit din lemn si polistiren. In imagini se vede cum cade in picioare pe pianul care a functionat ca o platforma rigida. Pentru cateva moment femeia si-a pierdut cunostinta. In urma cazaturii a suferit o fractura la una din vertebrele coloanei fiind transportata de urgenta la spital. Organizatorii au declarat ca este primul accident grav de la acesta editie. Un al doilea concurent a avut si el nevoie de ingrijiri medicale dupa ce in urma “zborului” s-a lovit la cap. Vezi mai jos cele doua accidente.


sursa

Cautari recente:

    flugtag 2010 romania

No comments yet.

Leave a Comment