Dupa RCS&RDS si Orange, si Vodafone introduce internet gratuit la metroul din Bucuresti

Toti clientii Vodafone care au activat o optiune de Internet – abonati, utilizatori de cartele sau de alte servicii de date – au, incepand de miercuri, acces gratuit la internet, prin telefon, laptop sau tableta, a anuntat operatorul de telefonie mobila. Anuntul vine dupa ce doi alti mari operatori, RCS&RDS, luna trecuta, si mai apoi Orange, la inceputul acestei luni, au anuntat introducerea acestei facilitati la metroul din Bucuresti.Clientii Vodafone care nu au activat o optiune de internet o pot face printr-un apel gratuit la *NET#, a precizat compania.

“Serviciile gratuite puse la dispozitie de Vodafone se bazeaza pe o solutie 3G/HSDPA care permite utilizatorilor accesul facil si rapid la Internetul mobil. Trecerea la o sesiune gratuita de browsing se face automat, fara a necesita modificarea setarilor de acces la Internet. Utilizatorii revin la o sesiune cu tarif normal de date, in apropierea iesirii din statiile de metrou”, a mai precizat operatorul.

Anuntul vine dupa ce luna trecuta, RCS&RDS a comunicat ca pana la sfarsitul lunii noiembrie 2011 va acoperi in totalitate statiile de metrou cu semnal Wi-Fi prin reteaua proprie de hotspoturi, prin care orice utilizator (nu doar cei proprii) care detine un terminal Wi-Fi poate accesa gratuit internetul timp de o ora pe zi. In plus, toti abonatii sai rezidentiali la serviciile de internet fix (Digi Net Fiberlink 1 si Digi Net Fiberlink 2, de 50 Mbps si 100 Mbps), precum si clientii business cu contracte de internet fix, Digi Net Corporate, dispun de conectare permanenta si gratuita la toate hotspot-urile Digi Wi-Fi si au trafic nelimitat inclus.

Miscarea a fost urmata la inceputul acestei luni de Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din tara. Compania a anuntat ca toti clientii proprii, atat cei cu abonamente cat si prepaid, pot accesa gratuit internetul la metrou, inclusiv in tuneluri, indiferent de tipul de conexiune (3G+, 3G sau EDGE). Oferta Orange este valabila pana la sfarsitul acestui an.

Cautari recente:

    m orange ro/owp/page, m orange ro/owp/page/home, /owp/page/home

No comments yet.

Leave a Comment