Dungeon Defenders – First Wave

Jocul, produs de Trend Entertainment, este realizat pe platforma Unreal Engine 3 fiind un mix între mai multe genuri: acțiune, RPG și Tower Defense.

Dungeon Defenders este un joc multi-platformă, poate fi jucat pe PC, iOS și normal pe smartphone-urile Android. Este realizat integral în 3D având o grafică mai mult decât captivantă.

Cerințele la nivel de hardware pentru telefoanele Android sunt destul de ridicate: practic pentru a juca Dungeon Defenders aveți nevoie de un terminal de ultimă generație. Cerințele minime sunt: 512 MB memorie RAM (256 MB liberi în momentul rulării), GPU capabil de OpenGL ES 2.0, un procesor ce rulează minim la 800MHz și nici mai mult, nici mai puțin de 600 MB liberi pe cardul de memorie extern.

Inițial jocul era disponibil doar pentru telefoanele care rulau Android 2.2 Froyo însă cu ultimul update și utilizatorii cu Android 2.1 Eclair pot beneficia de acest magnific joc. De asemenea a fost introdusă și modalitatea multiplayer prin conexiune 3G/4G, anterior acest lucru fiind posibil doar utilizând conexiunea Wifi.

Dungeon Defenders: First Wave a fost testat cu succes pe Nexus S, Samsung Galaxy Tab, Galaxy S/Captivate, Droid X, Droid 2, evident existând și alte terminale pe care se poate juca dar compatibilitatea nu este garantată. Cei de la Trend Enternaiment au declarat că cele mai indicate telefoane pentru a rula acest joc sunt cele bazate pe chipset-urile Tegra2.

Veștile bune nu se opresc aici, producătorii au anunțat deja o expansiune pentru Dungeon Defenders ce se va purta numele de Dungeon Defenders: Arena.

No comments yet.

Leave a Comment