Cum te conectezi la HomeBank ING fara DigiPass

ing

Un articol foarte folositor celor care au card si aplicatia ING instalata pe telefonul personal (l-am testat si functioneaza).

Articol dedicat pentru cei ce au cont/conturi la ING Bank. S-am implementat o chestie destul de faină şi foarte utilă mai ales pentru cei ce fac tranzacţii de pe telefon. Ne putem loga în aplicaţie fără utilizarea ulterioară a digipass-ului.

Paşii care trebuie urmaţi:

1. Setări – Acces rapid
Intraţi pe site-ul HomeBank.ro, vă logaţi, iar jos de tot pe partea dreaptă aveţi Setări şi Acces rapid.
Va trebui să introduceţi o parolă numerică (fără litere) de genul: 1234567890. Parola trebuie să fie între 5 şi 10 numere.
Nu uitaţi să vă asiguraţi că aveţi setat numărul de telefon corect, cât şi mail-ul. De exemplu, la mine era un număr mai vechi pe care nu îl mai foloseam de mult timp.

2. Accesarea HomeBank pe telefon
După operaţiunile de mai sus, veţi primi pe telefon un cod de acces pentru aplicaţia din telefon. Întâi de toate, trebuie să intraţi în aplicaţie normal, prin intermediul digipass-ului. Vă logaţi şi vi se va deschide o altă fereastră cu un cod de tranzacţie şi două spaţii libere. Într-unul trebuie să introduceţi codul furnizat de digipass, iar în ultimul spaţiu, introduceţi codul primit prin sms.

Să nu uitaţi să vă notaţi parola numerică pe care aţi setat-o pentru digipass.

via danielacristina.com

Cautari recente:

    www homebank ro

One Response to “Cum te conectezi la HomeBank ING fara DigiPass”

  1. April 10, 2013 at 14:45 #

    In afara de faptul ca pot face tranzactii fara efort,este bine ca pot sa imi verific si contul cand vreau eu.

Leave a Comment