Clipurile zilei via 220 punct ro

Video 1 – Cand afli ca s-a deschis o noua gogoserie in oras? – Toata politia orasului e aici


Video 2 – Nababa pentru o zi – Cum arata femeia visurilor lui CRBL? – Luna martie vine cu un cadou de la Kiss FM pentru fete: noua vedete fara secrete!Campania cu cel mai mare succes in randul doamnelor, domnisoarelor, domnitelor, fetelor, femeilor, mamelor, bunicilor… si, in general, personajelor de sex feminin, revine la Kiss FM, odata cu inceputul lunii martie: NABABA PENTRU O ZI.

Video 3 – Riscurile partzaitului in public, OLN 5-6 –

Video 4 – Unul cu gura mare linsat de protestatari –

Video 5 – Virginitatea lui Cristi – ep. 2 –

Video 6 – Zborul iernii – Daca da, nu trebuie decat sa-ti folosesti intuitia feminia si poti castiga o zi VIP, de shopping si party, impreuna cu vedeta prefreata.

Video 7 – Nu vrei sa fii in gura lui –

Video 8 – Macho Man la Bowling – Ramai cu ochii pe kissfm.ro pentru mai multe detalii!Din 1 Martie la Kiss FM, facem primavara cu noua Babaci!

Video 9 – Cam cata barba iti creste intr-un an? – Sa n-ajungi niciodata la judecata si sa nu-ti cumperi niciodata jucarii inarmate.

Video 10 – Probleme cu parasuta –

Video 11 – RObotzi S01 Ep5 Intrus – Ne vedem maine LIVE?

Video 12 – Show la zoo – Ai grija ce spui s-ar putea sa nu le placa. A gresit tabara

Video 13 – Muzician de milioane la capace – Il mai tineti minte pe: `Buna, sunt Cristi si imi vind virginitatea.`— Astazi aflam parerea lui Costel despre Cristi.—

Video 14 – Beethoven aprinde lumina in camera –

Video 15 – Drift involuntar – Daca vrei sa-ma cunosti personal, vino sa-ma vezi in show-urile trupei Aristocratii din club Prometheus, in fiecare sambata de la 20:00 si 23:00

via 220.ro to WordPress

One Response to “Clipurile zilei via 220 punct ro”

  1. February 26, 2011 at 22:14 #

    ce urat s-a spart ala cu bicicleta

Leave a Comment