Ceausescu la volei


Iliescu, despre Ceauşescu: “La volei trebuia să pierzi în faţa lui”.
“Era pătimaş de felul lui. Pentru că a lucrat în Armată, a devenit susţinătorul ei. Nu intram în polemici cu el. La volei trebuia să pierzi neapărat. El îşi permitea să pună mâna pe plasă. Era sportul lui preferat, juca volei totdeauna la vila de la Neptun. N-am fost apropiaţi, în 1971 m-a şi măturat”, povesteşte despre Nicolae Ceauşescu, Ion Iliescu, în interviul acordat Prosport.

Paul Niculescu Mizil venea din tanara garda a lui Gheorghiu-Dej si i-a fost alaturi lui Ceausescu inca de la inceput.
“Da, mergeam la ei in casa. Eram invitati la Revelioane, la sarbatori. Mergeam si in vacante, la Neptun sau pe unde ne mai invita”. a spus Niculescu Mizil. “Noi si alti tovarasi. La mare jucam volei impreuna. Eram intotdeauna in echipa adversa, ca eram mai mic de inaltime. Ceausescu voia cu orice pret sa castige. Si trisa! Statea langa fileu si cand venea mingea, tragea plasa in jos si sarea”, si-a amintit, amuzat.

Cautari recente:

    ceausescu inaltime

One Response to “Ceausescu la volei”

  1. January 9, 2011 at 23:50 #

    :)) Lenuta zici ca venise direct de la bucatarie. Vestimentatia ei imi aduce aminte de negresa din Tom & Jerry. Despre joc… poate se pricepeau mai bine la altele, ca la volei vad ca nu prea – spre deloc. :)

Leave a Comment