Cablurile instalate ilegal pe stalpii din Bucuresti vor fi taiate incepand de astazi


Primaria Capitalei a anuntat ca incepand de vineri va taia toate cablurile montate ilegal pe stalpii de pe mai multe artere bucurestene. Primarul Sorin Oprescu a decis ca de azi angajatii municipalitatii sa taie cablurile legate ilegal pe stalpi de iluminat din urmatoarele zone: Soseaua Mihai Bravu (Piata Hurmuzachi – Bucur Obor), Calea Mosilor, in perimetrul strazilor Carol I – Piata Rosetti – Hristo Botev – Sfanta Vineri, Coltei (intre Hristo Botev si Bd. I.C. Bratianu), dar si Bd. I. C. Bratianu (intre strazile Coltei si Baratiei), Bd. Corneliu Coposu (intre Bd. I. C Bratianu si strada Sf. Vineri), pe strada Sf. Vineri (intre bulevardul C. Coposu si Bd. Mircea Voda), si pe strazile: Paleologlu si Mircea Voda (intre Paleologlu si Sf. Vineri).

Actiunea va incepe dimineata, la ora 11.00, iar orice cablu, “fie el de Internet sau de TV, care nu este inscriptionat legal sau nu are autorizatie va fi pus la pamant”.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, acţiunea va începe dimineaţa, la ora 11.00, iar orice cablu, „fie el de internet sau de TV, care nu este inscripţionat legal sau nu are autorizaţie va fi pus la pământ”.

Cautari recente:

    vineri, e vineri

No comments yet.

Leave a Comment