Bitcoin, scurta introducere si cum sa castigati bani cu ajutorul unui computer performant

bitcoin

Bitcoin este o moneda digitala generata si gestionata de reteaua p2p Bitcoin, moneda pe care chiar si voi o puteti face iar din acest se va putea emite si card.
Ca sa va captez interesul va spun ca un Bitcoin este egal cu 12 Dolari SUA, mai mult decat atat, Bitcoini pot fi scfimbati la orice ora in Dolari sau Euro, pe care-i puteti incasa de pe card.
Ce este un Bitcoin ?
O moneda digitala (cryptocurrency) generata si gestionata in reteaua p2p (nu are lagatura cu bit torrent), tranzactiile sunt validate de o armata de computere, iar computerele care fac aceste calcule sunt rasplatite.
La baza sistemului Bitcoin sta un sistem foarte bine pus la punct bazat pe criptografie, practic toate tranzactiile sunt sigure, un Bitcoin nu poate fi cheltuit de doua ori, nu poate fi falsificat, in plus numarul total de bitcoini pe piata in 2033 va fi de 20 de milioane, astfel este evitata inflatia cu care toate natiunile dezvoltate se lupta in zilele noastre.
Cine stabileste cursul Bitcoin ?
Piata stabileste valoarea unui Bitcoin in raport cu celelalte valute, e simplu, cand este cerere pentru bitcoini valoarea acestora creste, cand nu eeste cerere valoarea lor scade. Din fericire in ultima vreme cererea de Bitcoini este in crestere deoarece platile facute in aceasta moneda sunt 100% anonime.
Cum pot face rost de Bitcoin ?
1. Poti vinde ceva in Bitcoini
2. Poti cumpara Bitcoini cu dolari sau euro.
3. Poti munci pentru ei.
4. Poti pune PC-ul sa munceasca pentru ei (cea mai frumoasa metoda)
Cum ma apuc de treaba ?
1. Trebuie sa descarci clientul (portofelul) de pe bitcoin.org, astfel vei putea primi si trimite Bitcoini.
2. Pentru securitatea ta este bine sa faci backup periodic pe care ti-l poti trimite singur prin email, astfel Bitcoinii tai sunt in siguranta.
3. Te inrolezi pe un pool si incepi sa faci bani (bitminter.com, 50btc.com), de acolo descarci un soft si te apuci de minerit.

Pentru a obtine bitcoini gratuiti poti afla aici: get-free-bitcoins.blogspot.ro

via videotutorial.ro
[Image credit: Zach Copley, Flickr]

No comments yet.

Leave a Comment