Bani cu Easyhits4u

EasyHits4U este unul dintre programele cele mai proeminente de marketing online de pe Web. Peste 360.000 de membri s-au alăturat programului în ultimii şapte ani.
Dar cum funcţionează? Ce puteţi obţine pe EasyHits4U? EasyHits4U 101 răspunsuri la aceste întrebări şi multe altele.

Ce este EasyHits4U?

EasyHits4U este cel mai popular program de schimb de trafic de pe Web, cu peste trei sute de mii de membri inregistrati. Programul vă permite să vă promovati site-urile proprii, trimitere / link-uri afiliate la alte programe, bannere si text altor membri înregistraţi, şi de a construi propriul dvs. downline aici.

Cum funcţionează?

Pentru fiecare site pe care il vizitaţi (surfing), veţi primi un vizitator înapoi la site-ul dumneavoastră (rata de schimb 1:1) . Nu există nici o limită la suma de hit-uri gratuite pe care le puteţi primi pe zi – 10, 100, sau chiar 1000. În timp ce faceti surfing, veţi câştiga credite şi veti primi bonusuri. Fiecare credit câştigat poate fi schimbat pentru un vizitator la pagina ta.
Puteţi solicita plată pentru contul dvs. de PayPal / AlertPay de îndată ce veţi câştiga minim 3.00 dolari sau puteti converti banii câştigati în credite, impresii, sau Zilele Premium în orice moment.

Ce poti face pe EasyHits4U?

Promovarea site-urile proprii şi link-uri de trimitere de la alte programe pe care le utilizaţi.
Promovarea de bannere şi anunţurile dvs. text altor membri.
Adăugaţi site-urile voastre in Directorul Web.
Trimiteti articole pentru sectiunea de articole , şi mult mai mult.

One Response to “Bani cu Easyhits4u”

  1. September 24, 2012 at 14:54 #

    Am folosit si eu destul de mult timp easyhits4u.
    Intr-un timp faceam credite manuale in timp ce ma uitam la seriale si mergea foarte repede. Apoi le foloseam ca sa aloc trafic pentru site-urile mele.

Leave a Comment