Android 2.4 Ice Cream – platforma care va bate iPhone

Desi nu este cea mai noua platforma software – Google a prezentat deja la CES Android 3.0 – totusi Android 2.4 Ice Cream va fi platforma software care va ajuta terminalele smartphone Android sa depaseasca iPhone sau iOS, spun analisitii industriei.

Terminalele Android sunt in continuare fragmentate – majoritatea merg cu Android 2.2 sau 2.1, multe sunt cu 2.0 sau noul 2.3, dar exista si telefoane care au ramas cu Android 1.6 sau chiar 1.5. Specialistii spun ca Android 3.0 Honeycomb va fi optimizat doar pentru tablet-uri – sau zona smartphone cu ecran foarte mare.

Asa ca Android 2.4 Ice Cream sau Ice Cream Sandwich dupa alte surse, va fi platforma software noua pentru smartphone. Analistii spun ca in 2011 platforma Android va depasi ca numar de telefoane vandute iPhone al Apple. Android 2.4 va fi cel mai mare competitor pentru iPhone 5, urmatorul telefon lansat de Steve Jobs.

Sursele citate de blogurile de specialitate spun ca Android 2.4 Ice Cream va fi lansat in mai, la conferintele speciale I/O ale Google.

Cautari recente:

    platform? de divertisment prin internet, digi sport android, digi sport live android, digi sport pe android, platforma de divertisment, digi sport online android, DIGI TV PE ANDROID, digisport pe android, digisport android, platforma pentru divertisment prin internet, platforma divertisment, digi sport live pe android, platforme de divertisment pe internet, digi sport online pe android, platform? de divertisment, digisport live android, platforma de divertisment pe internet, digisport Online Android, platforma divertisment internet, platforme de divertisment, digi sport pe telefon, digi sport live pe iphone, platforma de divertisment prin internet, digi sport pentru android, digisport live pe android

No comments yet.

Leave a Comment