Adunarea Generală a LPF a hotărât: Liga îşi face televiziune în februarie 2012!

Media_httpwwwcotidian_xdqas

Dumitru Dragomir a anunţat că Liga nu va mai organiza o a doua licitaţie pentru drepturile tv. Adunarea Generală a LPF a hotărât să nu mai facă licitaţie pentru cele şase meciuri rămase nevândute din Liga I. Pachetul 9 va fi încredinţat TVR, aşa cum a cerut Consiliul Concurenţei, iar restul de cinci partide vor fi păstrate. Dumitru Dragomir a anunţat că Liga Profesionistă de Fotbal îşi va face propria televiziune, care să transmită aceste meciuri.

El spune că niciun finanţator nu va vorbi despre meciurile netelevizate şi, de asemenea, nicio cameră tv profesională nu va fi lăsată pe stadion. De asemenea, la conferinţele de presă va participa doar presa scrisă. Decizia a primit în unanimitate sprijinul Adunării Generale, existând doar o singură abţinere, cea a Stelei. Televiziunea LPF ar urma să înceapă să emită, cel mai devreme, în februarie 2012. Până atunci, din sezonul 2011/2012 se vor vedea la tv doar patru meciuri pe etapă.

Meciurile vor putea fi văzute doar în sistem pay-per-view. “Dacă până la 15 iunie primim o sumă considerată de Adunarea Generală şi conducerea Ligii îndeajuns de benefică pentru cluburi, se va vinde într-un singur pachet tot ce a rămas”, e singura portiţă lăsată deschisă de Dumitru Dragomir, către celelalte televiziuni. “Dacă vom avea 1 milion de abonaţi şi punem meciurile la un euro, vom avea încasări uriaşe, plus publicitate, plus tot”, este convins Dumitru Dragomir.

2 Responses to “Adunarea Generală a LPF a hotărât: Liga îşi face televiziune în februarie 2012!”

  1. May 5, 2011 at 20:23 #

    Dragomir e idiot sau mi se pare mie? El chiar crede ca poate fenta televiziunile vanzandu-le campionatul pe aproape 100 milioane euro ? Pai la ce campionat de kkt avem s-au prins si aia ca nu scot nici macar banii dati ca sa nu mai vorbim de profit. In cativa ani tot campionatul va valora cam milioane euro. Adica valoarea adevarata. Nu umflaturi ;)

  2. June 28, 2011 at 15:30 #

    FURBIE!!! CORECTEAZA!!! S-au vandut drepturile. Le-a luat DIGI!

Leave a Comment