O bona din Florida, condamnata la opt ani de inchisoare dupa ce a fost filmata lovind copilul pe care-l avea in grija

O femeie din Jacksonville, statul american Florida, a fost condamnata la opt ani de inchisoare dupa ce a fost inregistrata de o camera video in timp ce il lovea pe baietelul de 11 luni pe care-l avea in grija, transmite news4jax.com. In plus, judecatorul a condamnat-o pe Jeannine Campbell si la o perioada de supraveghere de sapte ani.

“Ati recunoscut in timpul procesului ca ati abuzat fiinta cea mai vulnerabila si mai lipsita de aparare care exista intre noi. Legea se grabeste in mod corect sa-i apere pe cei atat de lipsiti de ajutor”, a afirmat judecatorul Adrian Soud in momentul pronuntarii sentintei.

Luna trecuta, Campbell a pledat vinovata la trei acuzatii de abuz asupra unui copil. Femeia in varsta de 53 de ani a fost inregistrata in timp ce lovea repetat bebelusul pe care-l avea in grija. Ea a fost arestata in luna aprilie a acestui an.

In timpul procesului, fosta bona a citit cu ochii in lacrimi o scrisoare adresata familei victimei in care afirma: “Inima mea tipa in fiecare zi. Imi pare atat de rau. Nu m-am purtat niciodata atat de ingrozitor. Este greu sa faci fata la lucrurile pe care le-am facut eu”. Ea a afirmat ca, in momentul in care l-a batut pe baiat, avea o multime de probleme acasa si in viata ei personala.
In timpul audierilor, femeia a recunoscut ca era furioasa pe familia micutului Ethan, adaugand insa ca nu a avut nicio scuza pentru actiunile sale. Initial, Campbell a afirmat in fata anchetatorilor ca nu-si aminteste ce a facut, recunoscandu-si vina doar dupa ce procurorii i-au aratat caseta inregistrata pe ascuns.

mai multe detalii pe site

No comments yet.

Leave a Comment